ANL lansează o licitația pentru a construi noi apartamente în Botoșani

anl botosaniAgenția Națională pentru Locuințe (ANL) București va construi noi apartamente în municipiul Botoșani. ANL a lansat, săptămâna trecută, licitația pentru construcția unui bloc cu 20 apartamente pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Botoșani.

Este vorba de locuințe pentru tinerii specialiști din sistemul sanitar, ca urmare a demersurilor făcute de autoritățile județene pentru atragerea de medici.

like facebookPractic, prin această licitație ANL urmează să atribuie Contractul de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție „Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, judetul Botosani, municipiul Botosani, str.Stefan cel Mare, nr.39, etapa I, specialisti din sanatate”.

Contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare, respectiv: studiu de fezabilitate si studii de teren, proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire, proiect tehnic, inclusiv verificare; detalii de executie, inclusiv verificare si asistenta tehnica din partea proiectantului si a lucrarilor de constructii-montaj.

Blocul, care se va ridica pe trei etaje, va avea o suprafață construită desfășurată de maxim 1.656 mp și va conține cinci apartamente cu o cameră și 15 cu două camere.

Lucrarile tehnico-edilitare aferente investitiei se vor suporta de catre Consiliul Judetean Botosani, din bugetul propriu.
Valoarea lucrărilor suportate de ANL se ridică la 3,15 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *