A bătut doi poliţişti şi a ajuns după gratii

prins-retinut de politieUn tânăr a ajuns să fie condamnat la închisoare după un scandal monstru făcut într-un bar şi după ce a bătut doi poliţişti chemaţi să îl potolească

Bogdan Iulian Creangă au fost găsit vinovat într-un dosar în care era judecat pentru ultraj, fiind condamnat definitiv de Curtea de Apel Suceava la trei ani de închisoare.

În luna martie a anului trecut, acesta, aflat sub influența alcoolului, i-a agresat fizic pe oamenii legii din comuna Mihălăşeni, polițiștii fiind răniți.

Alţi doi bărbați, Costică Gheorghiu şi Mihai Rotaru, au fost condamnați în același dosar. Ei au sărit în apărarea lui Creangă, înjurându-i pe agenții din Mihălășeni.

like facebookÎn timpul scandalului de la barul din Mihălășeni, martorii au sunat la 112 şi la faţa locului au venit şeful de post şi ajutorul său. Atunci tânărul a început să îi lovească. Ceilalţi doi scandalagii i-au sărit în ajutor şi au început să îi înjure pe poliţişti, iar între timp agresorul a fugit. A fost găsit după 24 de ore în timp ce se ascundea într-o pădure din apropierea comunei Dobârceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *