FOTO Tinerii liberali şi-au ales conducerea

alegeri pnl tineret (2)Fiul unui primar a ajuns liderilor tinerilor liberali. Organizaţia de tineret a PNL şi-a ales noua conducere, iar singurul candidat pentru funcţia de preşedinte a fost Tiberiu Nichiteanu, de 32 de ani, fiul primarului comunei Rădăuţi Prut. Până acum a deţinut funcţia de primvicepreşedinte al aceleaşi organizaţii şi a menţionat că a decis să candideze la funcţia superioară pentru că este convins că poate ajuta partidul prin experienţa pe care a acumulat-o în domeniul privat.

alegeri pnl tineret (4)„Activez în PNL încă din perioada facultăţii, în prezent activând în mediul privat fiind administratorul propriei firme cu profil agricol. Tatăl meu este primar în Rădăuţi Prut la al treilea mandat şi mi-a insuflat valorile şi principiile liberale. Ca tânăr antreprenor am demonstrat că atunci când este dorinţă, ambiţie, poţi ajunge unde îţi doreşti. În ultimii ani m-am dedicat muncii şi am fost desemnat tânărul fermier al judeţului în anul 2015, premiu acordat de Direcţia Agricolă şi Ministerul Agriculturii. Dincolo de asta m-am luptat să apăr interese agenţilor economici în faţa expansiunii străinilor în domeniul agricol”, a declarat Tiberiu Nichiteanu.

like facebookLa alegeri au participat aproape 100 de membri ai PNL, fapt ce l-a făcut pe candidatul la funcţia de primvicepreşedinte, Radu Lebădă, să glumească şi să spună ca la următoarele alegeri, când partidul va fi la guvernare, sala va fi plină.

alegeri pnl tineret (3)alegeri pnl tineret (1)

One thought on “FOTO Tinerii liberali şi-au ales conducerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *