Consilier local şantajat cu imagini dintr-o partidă de sex cu amanta. Vezi ce a păţit cel care îl şantaja!

sex in masinaUn consilier local a fost protagonistul unui şantaj pus la cale de un tânăr, după ce cel din urmă a intrat în posesia unor imagini ce evidenţiau o scenă de sex a alesul local cu amanta sa.

Tânărul, Alexandru A a ajuns să fie prins în flagrant de anchetatori şi, joi, a fost condamnat definitiv la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare şi a fost pus să îl despăgubescă pe consilier cu 900 de lei daune materiale şi 5000 de lei daune morale.

Consilierul local D.D., din judeţul Botoşani, a avut o aventură cu o femeie din aceeaşi localitate care era, la rândul ei, căsătorită, iar soţul acesteia i-a povestit despre întâmplare unui prieten. Acesta din urmă a cerut numărul consilierului local şi l-a sunat spunându-i să îi dea 5.000 de lei, dacă nu va face publice pe internet imaginile compromiţătoare.

like facebookPe fir a intrat şi un alt prieten al şantajistului, Alexandru A., care a început şi el să apeleze consilierul local şi îi ceară bani. Alesul local s-a dus la Poliţie şi oamenii legii au organizat un flagrant, înscripţionând nouă bancnote de 100 de lei. Întâlnirea între victimă şi persoana care îl şantaja a avut loc în zona cimitirului Pacea pe şoseaua moartă.

Tânărul a venit cu un taxi şi a luat bani dându-i în schimb consilierului un CD. La scurt timp, a fost oprit de poliţişti, care au găsit asupra sa banii. Audiat tânărul a recunoscut fapta şi a spus că a fost instigat de un prieten de-al său să o comită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *