Instructorii auto botoșăneni propun introducerea unei taxe de examinare pentru obținerea permisului auto . Vezi motivul!

inghesuiala la permise3Un instructor auto a propus introducerea unei taxe de examinare pentru obținerea permisului auto pentru a rezolva problema deficitului de personal cu care se confruntă Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani.
 
like facebookGheorghe Ursuleanu a spus că o astfel de taxă a mai existat și că este percepută și în tările UE.
O taxă de examinare ar fi sursa de finanțare, ca în orice stat din Europa. Acest serviciu în Europa este plătit. Cetățeanul plătește. În momentul în care există resurse financiare Guvernul poate mări numărul de personal. E singura soluție, degeaba dăm noi sub preș, asta este singura soluție. Dacă rămâneți în forma asta decalajul se mărește cu o săptămâna la fiecare lună. Nu e altă soluție decât mărirea numărului de personal și ca sursă de finanțare o taxă de examinare„,a spus Gheorghe Ursuleanu.
Ideea acestuia a fost susținută de un alt instructor auto.
”În toată lumea se plătește și cred că ar fi mulțumiți toți să dea o taxă să se știe că dă examenul în câteva zile și să nu mai stă patru luni. Personal se găsește„, a spus un alt instructor auto, care a amintit că la un moment dat a existat o astfel de taxă, în cuantum de 6 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *