Consilier județean: La această dată sunt comune care nu mai plătesc salariile

cj consiliu judetean 2Consilierul județean Gheorghe Sorescu a cerut explicații de la conducerea Consiliului Județean cu privire la bugetele instituțiilor din subordine, care nu asigură funcționarea până la sfârșitul anului. Acesta a spus că la rectificarea din septembrie sumele au fost mici, iar dacă va mai fi o rectificare bugetară în decembrie, cu siguranță că nici atunci nu vor veni bani mai mulți în județ.

like facebookLa rectificarea făcută în acest an suma este foarte mică și cu destinațiile care au fost prevăzute. Am văzut că se mai așteaptă o rectificare în decembrie care cu siguranță nu va fi, iar dacă va fi vor fi sume mici, cum gândiți asigurarea funcționării normale a unităților din subordinea Consiliului Județean dat fiind faptul că sumele sunt aproape epuizate. Nu mai vorbim de unitățile administrativ teritoriale: Sunt comune care nu mai plătesc salariile”, a spus Sorescu.

Președintele CJ, Costică Macaleți, a dat asigură că la instituțiile din subordine nu vor fi probleme până la sfârșitul anului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *