Agenţi de pază acuzaţi că au bătut un elev cu bâta până ce l-au băgat în spital

agent de pazaTrei agenţi de pază au ajuns să fie trimişi în judecată pentru purtare abuzivă, după ce au un conflict cu un tânăr în cadrul unui centru comercial. Valentin Florea, Florin Igant şi Iulian Hriţcu, angajaţi la firma Nei Divizia de Securitate SRL ce asigura paza Uvertura Mall sunt acuzaţi că au agresat un tânăr cu care aveau un conflict mai vechi.

like facebookAgresiunea a avut loc la sfârşitul anului trecut când cei trei, având un conflict mai vechi cu Alin O., un elev al Colegiului Naţional Mihai Eminescu, l-au lovit când l-au văzut prin centrul comercial. Agenţii de pază l-au lovit cu palmele, pumnii, dar şi cu o bâtă de basseball. Elevul a avut nevoie, conform certificatului medico legal, de 40-50 de zile de îngrijiri medicale.

În urma scandalului Uvertura Mall a anunţat că a reziliat contractul cu firma de pază.

De acealaltă parte, unul dintre agenţi, Valentin Florea a formulat o plâmgere penală împotriva elevui menţionând că el asigură paza şi la clubul Grand Irish, iar când elevii Colegiului Naţional Mihai Eminescu au organizat balul bobocilor a avut un conflict cu Alin O., acesta din urmă dându-i un pumn în faţă.

3 thoughts on “Agenţi de pază acuzaţi că au bătut un elev cu bâta până ce l-au băgat în spital

  1. Cum pe baza unui document emis (certificat medico-legal) numarul de zile de ingrijiri medicale poate fi de la 40 la 50? In fisa de spitalizare nu se specifica clar numarul zilelor de spitalizare? Certificatul medico-legal preconizeaza sau copie fisa de spitalizare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *