Premieră! Un elev va deveni cetățean de onoare al municipiului Botoșani

consiliu local. 1jpgUn elev de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” va primi titlul de „Cetăţean de Onoare al municipiului Botoşani” . Este vorba de elevul Ştefan Răzvan Bălăucă, care va deveni, în premieră, cel mai tânăr beneficiar al acestei distincții.

like facebookPropunerea este o premieră având în vedere că se referă la acordarea unei distincţii onorifice unui tânăr care deși nu a atins încă majoratul are toate atu-urile să fie considerat un om împlinit aşa cum doar o persoană matură se poate considera. Ar fi de prisos să înșiruim aici toate medaliile si diplomele obținute de admirabilul elev Ștefan Răzvan Bălăucă , ajuns în acest an în ultima clasă de liceu. Putem spune doar că încă din clasele primare şi gimnaziale a devenit un obişnuit al podiumului premianţilor, diplomele. medaliile. premiile înmulţindu-se necontenit”, se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre de Consiliu Local, care va fi votat în ședința de joi, 28 septembrie.

Ștefan Bălăucă a obținut anul acesta medalia de bronz la Olimpiada Internatională de Lingvistică desfășurată anul acesta la Dublin în Irlanda şi mcdalia de aur la Olimpiada Internationlă interdisciplinară „Stiintele Pământului” de la Nisa din Franţa.

Elevul botoșănean a mai primit de curând o distinctie mai puţin obişnuită pentru un tânăr de vârsta sa : Crucea Moldavă pentru mireni- cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei înmânată de Î.P.S Teofan.

One thought on “Premieră! Un elev va deveni cetățean de onoare al municipiului Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *