Șocant! Un tânăr și-a anunțat moartea pe Facebook. Prietenii nu au luat în serios avertismentul

mesaj de sinucidere pe facebook- botosaniCaz absolut șocant înregistrat în județul Botoșani, acolo unde un tânăr și-a anunțat moartea pe Facebook.

Acesta a scris, explicit, că urmează să își pună capăt zilelor, însă prietenii săi nu au tratat mesajul cu seriozitate.

„Sfarsit de viața pentru mine, m-am saturat de jigniri, injuraturi si bataie de joc, sunt rau cat traiesc si o sa fiu bun când nu o sa mai fiu”, a scris, pe contul său de Facebook, Dănuț Chipăruș, tânărul de 24 de ani care a fost găsit, luni, spânzurat de un copac de la marginea unei liziere din apropiere de satul Mănăstireni.

În postarea făcută pe 3 august, acesta a făcut și precizări suplimentare, legate de motivul gestului suicidal.

danut chiparusDa frate ca e mai bine asa,am avut o viața de nimic… m am nascut, am muncit si acum e timpul sa scape taica miu de mine, el intotdeauna m a vrut mort, acum sa stie toata lumea motivul”, a mai scris tânărul.

Bărbatul a fost găsit spânzurat într-o lizieră situată la patru kilometri de Mănăstireni. El a fost găsit de un localnic aflat prin trecere pe acolo.

Corpul neînsuflețit era într-o avansată stare de descompunere.

like-facebookDănuț Chipăruș a plecat de la domiciliu, pe 3 august, în loc necunoscut şi nu a mai revenit. Este născut pe 11 martie 1993 în municipiul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *