O firmă din Botoșani, una dintre cele mai puternice din țară în producția de sisteme de irigat

sistem de irigatiiO firmă din Botoșani a devenit una dintre cele mai puternice din țară în producția de sisteme de irigat. Este vorba de societatea comercială Electro- Alfa International SRL, care, în ultimele două luni, a câștigat contracte de milioane de euro pentru refacerea unor stații de pompare a apei sau construcția unor sisteme de irigații.

Compania controlată de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru a câștigat o licitație importantă, de 8,97 milioane de lei, pentru lucrări de irigații în localitatea Spiru Haret din județul Brăila.

like facebookObiectul contractului este „Elaborare documentatie de proiectare faza PT+CS+DE+DTAC+DTOE+AT, la pachet cu executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii: „Reabilitarea statiei de pompare SRPA I+IQ Spiru Haret”, judetul Braila”.

De asemenea, aceeași companie va executa lucrarile de modernizare a infrastructurii secundare de irigatii in localitatea Traian in cadrul proiectului ,,Modernizarea si retehnologizarea sistemului de irigatii apartinand O.U.A.I. SU 4 COMANEASCA, judetul Braila”. Această lucrare a fost adjudecată la valoarea de 2,16 milioane de lei.

O lucrarea similară, de 4,01 milioane de lei, a fost câștigată, de curând, tot de Electro- Alfa International și în localitatea Maxim din județul Brăila.

One thought on “O firmă din Botoșani, una dintre cele mai puternice din țară în producția de sisteme de irigat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *