Alin Bejan, înaintea meciului cu Viitorul: Sperăm ca după cele 90 de minute rezultatul să fie de partea noastră

alin bejan fc botosaniConducerea tehnică a FC Botoşani a susţinut, vineri, o conferinţă de presă înaintea meciului cu campionara României.

like facebookAlin Bejan, antrenorul secund, a prefaţat meciul în condiţiile în care antrenorul principal, Costel Enache, este suspendat după meciul cu CSMS Iaşi. Botoşănenii se aşteaptă la un meci dificil, însă spun că forţa grupului şi susţinerea suporterilor ar putea duce la un rezultat pozitiv.

„Va fi un meci de campionat cu trei puncte puse în joc. Sperăm ca până la joc să refacem jucătorii din punct de vedere fizic şi mental şi după cele 90 de minute rezultatul să fie de partea noastră. Viitorul este campiona României şi au jucători de valoare, dar ca oricare echipă are şi minusuri. Sper să putem să anihilăm jucătorii lor de valoare. Pentru FC Botoşani a fost un tur de campionat reuşit, dar ţinând cont că imediat începe returul, sperăm ca sfârşitul anului să fie reuşit. Suporterii sunt decisivi la fiecare meci şi jucătorii au nevoie de suporteri şi le mulţumim încă o dată pe această cale.”, a declarat Alin Bejan.

Meciul dintre FC Botoşani şi Viitorul va avea loc, luni, de la ora 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *