Un primar din Botoşani se află în conflict de interese. Vezi ce au descoperit inspectorii ANI!

primar cocardaUn primar din judeţul Botoşani s-ar afla în conflict de interese, potrivit unui comunicat de presă publicat, marţi, de Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

Inspectorii ANI au constatat că Maxim Stelian, actualul primar al comunei Blândeşti şi fost consilier local în aceeaşi comună, ar fivotat Hotărârea Consiliului Local privind aprobarea închirierii pajiștii prin licitație publică (teren în suprafață de 542,58 ha situat în satele Blândești, Cherchejeni, Soldănești, aparținând domeniului privat al comunei Blândești).

like facebookDe asemenea, în calitate de consilier local, Maxim a votat Hotărârea Consiliului Local privind scăderea taxei de participare la licitație privind închirierea pajiștii comunale aparținând comunei Blândești și modificarea punctului 10 în caietul de sarcini.

Totodată, persoana evaluată a încheiat cu C.L. al comunei Blândești, județul Botoșani, un contract de închiriere pentru o parte din acea suprafață de teren.

Ulterior, în calitate de primar, acesta a participat la adoptarea unei Hotărâri prin care s-a împuternicit pe sine însuși pentru verificarea lucrărilor efectuate pe pajiștea situată în satele Blândești, Cerchejeni, Soldănești, aparținând domeniului privat al comunei Blândești.

One thought on “Un primar din Botoşani se află în conflict de interese. Vezi ce au descoperit inspectorii ANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *