Locatarii din blocul afectat de explozie cer o anchetă a procurorilor: Nu a fost niciun procuror. Mama mea era să moară

apartament distrus explozie3Locatarii blocului afectat de explozia de vineri cer procurorilor să deschidă o anchetă în acest caz, iar cei vinovați să fie trași la răspundere. Fiica femeii grav rănite în urma exploziei a spus că pe lângă pagubele imense din apartament, familia trebuie să suporte costuri și pentru spitalizare.

”S-a deschis dosar penal împotriva cuiva în rem? Paguba pe care o avem în apartament este foarte mare. Costurile pe care le suferim cu mama în spital sunt extrem de mari. Eu voi vrea și voi face tot posibilul să mă constitui parte civilă într-un proces. Nimeni, nu a fost niciun procuror care să demareze vreo acțiune. Nu suntem informați cu privire la nimic. Ar trebui să înceapă urmărirea penală. Trebuie să fie o anchetă clară, un procuror care să demareze o anchetă și un proces clar în care eu să mă constitui parte civilă, dacă nu voi demara singură acțiune. Mama mea era să moară. Trebuie să fie o anchetă clară și să vedem cine e vinovat”, a menționat fiica victimei.

Ea a fost la întâlnirea cu primarul Cătălin Flutur, căruia i-a spus că mama sa se ”simte foarte rău” și urmează să intre în operație

Piciorul este distrus, încearcă să-i reconstruiască laba piciorului, capul este crăpat. Din fericire, nu are vreo leziune care să-i pună acum viața în pericol. Are fractură la mână, iar gamba îi atârnă efectiv. Norocul mamei mele a fost că tocmai a închis ușa și i-a venit ușa. Rănile le are de la ușă, dar dacă era în afara ușii, mama era moartă. Toate așchiile de la ușa vecinului sunt înfipte în apartamentul nostru. Aștea ar fi străpuns-o pe ea. Dacă nici în situația asta nu se deschide o anchete și procurorul nu demarează o acțiune...”, a mai spus fiica botoșănencei rănite.

 

 

 

One thought on “Locatarii din blocul afectat de explozie cer o anchetă a procurorilor: Nu a fost niciun procuror. Mama mea era să moară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *