Tânără din Botoșani rănită într-un carambol cu trei mașini

accident-de-orice-fel-1-300x208O tânără, în vârstă de 26 de ani, din Botoșani, a fost rănită, duminică după-amiază, într-un carambol cu trei mașini care a avut loc pe DN17, la ieșire din localitatea Șcheia, din județul Suceava.

În timp ce conducea autoturismul pe DN 17, un tânăr de 25 de ani, din comuna Stroiești, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus în aceeași direcție de o tânără de 26 de ani din orașul Gura Humorului.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăra de 26 de ani, a fost proiectat în față, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani din județul Botoșani.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 26 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.

One thought on “Tânără din Botoșani rănită într-un carambol cu trei mașini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *