A început licitația pentru modernizarea singurului drum național de pământ

santier pe DN 24 C la Botosani (1)Drumul naţional DN 24 C, cunoscut ca singurul drum naţional de pământ, ar putea fi modernizat până la sfârşitul acestui an.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a demarat procedurile pentru desemnarea, prin licitaţie publică a firmei care va executa „lucrările de îmbrăcăminţi bituminoase uşoare din mixturi asfaltice pe DN 24C”, investiţie care este estimată la 7,95 milioane de lei.

like facebookLungimea drumului care face legătura între Manoleasa şi Rădăuţi Prut are o lungime de 35,6 kilometri, suprafaţa totală care ar urma să fie modernizată fiind de 231.250 mp.

4 thoughts on “A început licitația pentru modernizarea singurului drum național de pământ

  1. eu imi tai o mana daca pana in decembrie va fi asfaltat. Vorbe goale. Pai asa s-a spus si anul trecut,si acum 2 ani,si-acum 3 ani…si dintotdeauna. Vrajeli pentru fraieri.

  2. domn macalet ne minte de cand era prefect a facut praf cu cel 5 milioane de euro pentru praful de piatra bagat acum doi ani, acei bani trebuiau adunati cu ce e acum si rezolva problema ! dar noi taranii de pe drumul de praf de piatra nu putem sesiza organele competente , sau sa se sesizeze din oficiu?? ?
    DNA?
    DGA ?
    POLITIA ECONOMICA?
    SRI?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *