eMAG îşi întâmpină clienţii cu cea mai varită gamă de produse de refrigerat

frigidere emagProdusele de toamnă se păstrează cel mai bine în frigidere cu garanţia calităţii. eMAG vă oferă cea mai variată gamă de produse de refrigerat.

Pe eMAG găsești atât aparate frigorifice care încep de la 390 de , cât și modele care aduc ultimele tehnologii de pe piaţă, precum NoFrost sau sistem de dezgheţare automat. Clienţii sunt întâmpinaţi cu branduri precum Gorenje, Sharp, Artic, Samsung, Lienherr, Bosh, Whirpool sau LG.

Tehologiile oferite de brandurile consacrate permit păstrarea alimentelor în cele mai bune condiţii şi sunt cât se poate de silenţioase, iar varietatea de dimensiuni se pliază pe nevoile fiecărei locuinţe.

Frigiderele oferă şi protecţie antibacteriană pentru a asigura calitatea alimentelor scoase după un timp de păstrare la rece.

like facebookProdusele pot fi vizualizate atât online, pe eMAG.ro, cât şi în showroom-urile din toată ţară. eMAG oferă aceeaşi calitate şi la frigiderele din categoria resigilate care vin cu preţuri speciale.

Consultanţii eMAG stau la dispoziţia clienţilor atât telefonic, cât şi online pentru a oferi o cât mai bună experienţă de cumpărături.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *