FOTO! Explozie puternică la un bloc de pe strada Primăverii. Blocul s-a crăpat, iar zeci de persoane au fost evacuate

explozie bloc primaverii 1Explozie puternică, vineri după-amiază, la un bloc situat pe strada Primăverii, la intersecția cu Octav Onicescu. Structura de rezistență a fost puternic afectată, iar suflul exploziei a aruncat sticla de la geamuri prin toată intersecția cu Octav Onicescu. Mai multe persoane au fost evacuate din bloc.

like facebookDe asemenea, au fost sparte geamurile de la fosta Poștă, care se află vizavi de bloc. Mai multe mașini parcte au fost afectate, de asemenea.

Explozia a fost atât de puternică, că blocul s-a crăpat . Oamenii spun că au fost lucrări în bloc toată ziua și că mirosul de gaz s-a simțit puternic.

Patru adulţi şi un copil au fost răniţi și transportaţi la spital şi 20 de persoane au fost evacuate. Accesul în zonă a fost limitat. La fața locului sunt mai multe echipaje de la Ambulanță și ISU.

Potrivit ISU, explozia a fost înregistrată la etajul doi al imobilului.

La fața locului am fost solicitați în vederea preluării unor victime de la locul exploziei. Au fost preluate patru victime, dintre care cea mai gravă, Gheorghe Foceac, de 71 de ani, prezenta arsuri de grad III-IV pe aproximativ 50-60 % din suprafața corpului, instabil hemodinamic, transportat la Spitalul Județean”, a declarat medicul Cristian Simionescu, de la Serviciul Județean de Ambulanță.

explozie bloc primaverii 5

explozie bloc primaverii 4

explozie bloc primaverii 6

explozie bloc primaverii 5

IMG-20170915-WA0006

explozie bloc primaverii

explozie bloc primaverii 2

 

5 thoughts on “FOTO! Explozie puternică la un bloc de pe strada Primăverii. Blocul s-a crăpat, iar zeci de persoane au fost evacuate

  1. Ma gandesc la suferinta acelor familii evacuate, la acei oameni raniti de explozie si la usurinta cu care luam decizia de a ne face acele instalatii de gaze pe casa scarii si sa ne instalam centrala de apartament. Uitati-va la stiri, sunt adevarate bombe, aproape lunar se mai intampla cate o explozie, toti vanzatorii de centrale si EON-ul ne spun cat de bine e sa-ti pui centrala dar pentru ei asta inseamna profit, nu-i intereseaza siguranta noastra. In Germania, la bloc si plitele de gatit sunt pe curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *