Mai multe posturi scoase la concurs de societatea Nova Apaserv. Se caută și persoane cu studii medii

nova apaserv botosaniSocietatea Nova Apaserv face noi angajări, mai multe posturi pe diferite specializări fiind scoase la concurs. Este vorba de un post de sudor, în cadrul sectorului Bucecea. Se cer studii profesionale și vechime de minim  trei ani în muncă, trei posturio de instalator apă-canal, în cadrul sectorului Dorohoi. Nu se cere vechime și studii profesionale în meseria respectivă. De asemenea, mai sunt scoase la concurs două posturi operator circuite rețea în Sectorul Ștefănești și alte două posturi în sectorul Săveni. Se cer studii profesionale, fără vechime în muncă.

like facebookSocietatea mai scoate la concurs un post îngrijitor clădiri, în cadrul Serviciului aprovizionare-administrativ -studii medii fără vechime și un post de cititor contoare apă-studii liceale fără vechime.

De asemenea, se mai caută și un casier în cadrul Compartimentului Încasare-facturare-studii liceale fără vechime, un post referent-studii liceale și fără vechime și un post de referent relații publice-studii superioare fără vechime în muncă. Persoanele interesate se pot înscrie până pe 18 septembrie, concursul urmând să se desfășoare pe 22 și 25 septembrie.

Vezi aici cerințele!

One thought on “Mai multe posturi scoase la concurs de societatea Nova Apaserv. Se caută și persoane cu studii medii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *