Costel Enache, înaintea meciului cu Juventus: Este o deplasare la care nu trebuie să fim prezenţi doar fizic ci şi 100% mental

costel enache fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă cu privire la meciul pe care echipa sa îl va disputa în compania formaţiei Juventus.

like facebookCostel Enache a menţionat că în ciuda locului din clasament adveresarii, de vineri, au avut jocuri bune, însă lipsa de experienţă a făcut ca punctele să nu se adune. Tehnicianul a recunoscut că elevii săi şi el au făcut unele greşeli la ultimile meciuri şi speră să le corecteze, însă a atras atenţia că fotbalul este un sport unde se produc uneori dezechilibre.

 

„Consider despre adversar că rezultatele sunt sub nivelul jocului pentru că am urmărit jocurile celor din Bucureşti şi am observat un joc mai bun decât o arată rezultatele. Amintesc jocul cu Dinamo, cu Voluntari, de la Astra. Este o echipă destul de consistentă în joc, dar cred că lipsa de experienţă la acest nivel a făcut diferenţa până acum. Noi trebuie să gestionăm bine acest aspect, să înţelegem că nu este aşa uşor. Este o deplasare la care nu trebuie să fim prezenţi doar fizic ci şi 100% mental. Noi nu suntem singura echipă care a călcat strâmb, încercăm să rămânem echilibraţi. Am avut momente de lipsă de inspiraţie şi aici mă bag şi eu în rândul jucătorilor. Am avut foarte mare dorinţă de a câştiga şi n-am gestionat foarte bine rezultatul de pauză cu Astra. Vedem în jurul nostru că sportul crează astfel de momente de dezechilibru, dar lucrurile nu trebuie să le luăm tragic. Important este să ieşim repede, să înţelegem care au fost greşelile şi să le corectăm. Vom face altele, dar inteligenţa noastră ar trebui pusă la îndoială dacă le-am repeta”, a declarat Costel Enache.

Patida dintre Juventus şi FC Botoşani va avea loc, vineri, de la 18.00 şi va fi transmis de Look TV, Dolce Sport şi Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *