Primarul unei comune din Botoșani, acuzat de distrugere. El va trebui să se apere în fața judecătorilor

masina-distrusa-la-stauceniPrimarul unei comune din judeţul Botoşani va fi judecat pentru distrugere, după un gest extrem făcut împotriva unui consătean. Relu Burlacu, primarul comunei Stăuceni, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani sub acuzaţia de distrugere.

Fapta s-a întâmplat în urmă cu aproape un an când primarul s-a întâlnit pe un câmp din localitate cu Paul Ţurcanu, proprietarul unei farmacii, cu care se afla în conflict. Omul de afaceri i-a reproșat că de câteva zile a rămas fără apă la farmacie după ce un buldozer al Primăriei Stăuceni a avariat conducta de apă care ducea spre farmacie.

like facebookNemulțumit de reproșurile primite, primarul a reacționat de-a dreptul șocant. I-a spus proprietarului farmaciei să se dea la o parte că el pleacă, iar în aceș moment a demarat cu camionul spre bărbat și autoturismul lângă care acesta se afla.

Paul Țurcanu a reușit să se ferească la timp, dar primarul a i-a izbit cu putere mașina în față, apoi a făcut o manevră, s-a întors și i-a distrus-o și în spate.

 

One thought on “Primarul unei comune din Botoșani, acuzat de distrugere. El va trebui să se apere în fața judecătorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *