Angajări la Primăria Botoșani. Vezi ce posturi au fost scoase la concurs!

Primaria BotosaniPrimăria Municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată determinată de două luni, contract individual de muncă cu timp parțial de 4 ore, a două posturi vacante pentru personal contractual din cadrul U.A.T. Municipiul Botoșani – Grupul de Acțiune Locală.

Un post de consilier, grad profesional I , iar un post este de consilier, grad profesional II. Concursul va avea loc la sediul Municipiului Botoșani, în data de 28 septembrie – ora 10,00 (proba scrisă) și 2 octombrie (interviul).

Condiţii specifice: pentru postul de consilier, grad profesional I: – studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; – vechime în muncă de minim 3 ani, – experiență în coordonare, planificare, organizare și monitorizare / experiență în management de 3 ani. Pentru postul de consilier, grad profesional II: – studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; – vechime în muncă de 3 ani, – experiență administrativă / experiență în comunicare / asistență managerială 2 ani. Dosarele de înscriere se pot depune la sediul Municipiului Botoşani, Piaţa Revoluţiei nr. 1.

De asemenea,  Primăria Botoșani scoate la concurs un post de asistent medical la Grădinița 23.  Pe 4 octombrie are loc (proba scrisă), iar pe 6 octombrie (interviul). Concursul pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de asistent medical principal este în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar – Grădinița nr.23 Botoșani. Dosarele de înscriere se depun la sediul Municipiului Botoşani din str. Piaţa Revoluţiei nr.1, până la data de 26 septembrie.

One thought on “Angajări la Primăria Botoșani. Vezi ce posturi au fost scoase la concurs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *