Reprezentanții Primăriei Botoșani încep pregătirile pentru organizarea Revelionului. Vezi unde va avea loc evenimentul!

revelion-2017-in-piata-revolutiei-din-botosaniMunicipalitatea pregătește deja următorul eveniment pentru botoșăneni: Revelionul. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că 100.000 lei sunt alocați din bugetul local pentru organizarea acestui eveniment, care va avea loc în Piața Revoluției.

like facebookAm început discuțiile cu artiști și așteptăm oferte chiar din acest moment pentru seara de Revelion. Vom avea artificii, artiști, scenă, în același loc din anii anteriori, respectiv Piața Revoluției”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani.

 

2 thoughts on “Reprezentanții Primăriei Botoșani încep pregătirile pentru organizarea Revelionului. Vezi unde va avea loc evenimentul!

  1. Domnule viceprimar, te rog sa raspunzi public la urmatoarea intrebare: Primaria Botosani functioneaza doar sa pregateasca ,,chemeze electorale”?
    Ocupati-va de liniil.e de tramvai din Botosani ca sunt vai de mama lor, de numeroasele strazi nepavate, de impulsionarea programului pentru cresterea gradului energetic al blocurilor si cite altele nu sunt in urbea noastra pricajita.
    Lasati-va de goange?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *