FOTO Emoţii la deschiderea noului an şcolar la Colegiul AT Laurian

deschidere an scolar laurian3Sute de elevi au aşteptat cu emoţie deschiderea noului an şcolar la Colegiul AT Laurian. Cei mai emotivi au fost bobocii de clasa a V-a şi a IX-a ce s-au adunat alături de elevii cu experienţă pe terenul de sport.

Festivitatea de premiere a debutat cu o slujbă religioasă, iar apoi Mihaela Prăjinaru, directorul colegiului, a ţinut un discurs încurajator pentru elevii ce îi are în unitatea şcolară

like facebook” Anul trecut am avut nişte rezultate deosebite, 100% promovare la examenul naţional de bacalaureat. Avem reprezentanţi la balcaniadă ce au obţinut medalia de aur fiind vorba despre Tudor Cardaş. De asemenea avem printre bobocii la evaluarea naţională elevi care au obţinut nota 10 la evaluarea naţională. Nu uitaţi că educaţia este paşaportul pentru o viaţă mai bună”, a fost mesajul directorul colegiului.

Printre invitaţii la eveniment s-au numărat deputaţii Tamara Ciofu şi Costel Lupaşcu, Ionuţ Apostol de la Poliţia Rutieră şi Paul Bilocopetiuc, inspector şcolar.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *