Vezi programarea pentru susținerea probelor practice sau orale în cadrul concursului județean de ocupare a posturilor vacante din învățământ!

inspectoratul scolarInspectoratul Școlar Județean a stabilit programul pentru susținerea probelor practice sau orale în cadrul concursului județean de ocupare a posturilor vacante din învățământ. Acestea se vor susține în nouă locații din învățământ, pe 5 septembrie.

like facebookPentru suplinitorii calificați, desfășurarea probelor orale are loc pe 5 septembrie, iar pe 6 septembrie are loc proba scrisă și afișarea rezultatelor. Pe 7 septembrie are loc depunerea contestațiilor.

Pentru suplinitorii necalificați, desfășurarea probei scrise, a interviului și afișarea rezultatelor are loc pe 6 septembrie, iar depunerea contestațiilor pe 7 septembrie. Toate activitățile se desfășoară la Școala 10 Botoșani.

Vezi aici programarea probelor orale!

One thought on “Vezi programarea pentru susținerea probelor practice sau orale în cadrul concursului județean de ocupare a posturilor vacante din învățământ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *