FOTO Doi tineri din Botoşani vor să facă turul Mării Negre cu bicicletele

turul marii negre bicicletaDoi tineri botoşăneni se pornesc, duminică, într-o aventură inedită turul Mării Negre cu bicicletele. Dragoş Hriţuleac nu este la prima aventură de acest gen, el venind cu bicicleta din Anglia până în Botoşani, iar acum împreună cu Vali Catargiu, un pasionat şi deţinător al unui magazin de biciclete, vor să meargă în două luni 5000 de km.

Bulgaria, Turcia, Georgia, Rusia, Ucraina şi Moldova sunt ţările ce le vor străbate, însă nu fără emoţii. Au de trecut două teritorii separatiste, Abhazia şi Crimeea. Au emoţii, însă spun că vor apela la bunăvoinţa oamenilor şi în cel mai rău caz vor face cale întoarsă, dacă nu se poate înconjura. Au la ei haine, corturi şi spun că vor încerca să parcurcă în jur de 100 de km pe zi.

like facebook„Este mai mult provocarea noastră suntem pe cont propriu. Ideea este de a explora locuri într-un  mod diferit, de a interacţiona cu oamenii. Mizăm mult pe faptul că suntem doi oameni pe bicicletă şi sperăm la bunăvoinţa oamenilor din vămi. Obiectivul este să ajungem acasă pe biciclete”, a declarat Dragoş Hriţuleac.

 

 

2 thoughts on “FOTO Doi tineri din Botoşani vor să facă turul Mării Negre cu bicicletele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *