Vicepreședinte al Sindicatului Eltrans: Unde merge tramvaiul să dispară microbuzele

tramvai blocatVicepreședintele Sindicatului Eltrans a făcut , joi, un apel către consilierii locali să susțină proiectul care vizează dezvoltarea transportului urban din municipiu. Victor Gherase a cerut, de asemenea, să fie scoase microbuzele de pe traseele tramvaielor, pentru ca societatea să funcționeze, în continuare.

like facebookAm toată rugămintea: unde circulă tramvaie să nu circule microbuze, așa cum este la Iași. Tramvaiul este ecologic, este emblema orașului și de-a lungul timpului s-au luat voturi. Să facem o ședință publică să vedem ce vor botoșănenii. Rog consilierii să ajute Eltransul, că este societate a Consiliului Local. Unde merge tramvaiul să dispară microbuzele”, a spus Gherase.

 

3 thoughts on “Vicepreședinte al Sindicatului Eltrans: Unde merge tramvaiul să dispară microbuzele

  1. daca ne platesc orele pe care ni le taie patronii pentru ca intarziem la serviciu din cauza lor sau ne asigura un alt mijloc de transport urgent in caz de avarii atunci nu ar fi nici o problema. Am fugit de nenumarate ori dupa minute in sir de asteptare de la statia Pod de piatra (bazar)la statia de la Piata mare pentru a lua un maxi-taxi si ajunge la timp la serviciu,sau am
    mers pe jos din zona industriala spre centru cand am iesit tarziu de la serviciu si am avut ghinionul sa nu circule tramvaiele si nici maxi-taxi.nimanui nu-i convine avand abonament la tramvai sa plateasca si bilet la maxi-taxi ,dar acestea din urma ne salveaza cand tramvaiele au probleme (se intampla din ce in ce mai des)

  2. Faceti domnule sedinta publica sa vedeti daca noi,cetatenii, mai vrem aceste rable(auzi la el,”simbolul Botosaniului!”),si atunci poate le veti desfiinta!Vindeti liniile si rablele la fier vechi!Cumparati in leasing autobuze putin poluante noi si poate scapam de aberatii!Si de capusele de la Eltrans.Patronul de la Microbuzul plateste impozite la stat iar Eltransul ia subventii din buzunarele noastre!!De ce trebuie neaparat sa mentinem trantorii din birouri pe salarii bunicele din subventii??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *