Contravenienții vor fi puși să presteze muncă în folosul comunității și la platformele de precolectare a gunoiului

cosmin andrei consiliul local botosaniContravenienții vor fi puși să presteze muncă în folosul comunității și la platformele de precolectare a gunoiului. Propunerea a venit din partea viceprimarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a fost votată joi de consilierii locali.

like facebookAcest lucru să fie făcut în urma solicitării președinților de asociații, dacă au nevoie, către Direcția Edilitare iar confirmarea să fie făcută de către Poliția Locală Botoșani. Aceasta este propunerea pentru modificarea regulamentului și să nu fie această prestație doar la Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement, pentru că nu-i prea vedem. Cred că ar fi foarte util, în această perioadă, la platformele de precolectare, pentru a ajuta președinții de asociații, pe lâmgă gospodarul pe care îl au, să mențină curățenia la aceste platforme, iar confirmarea orelor să fie făcută de către Poliția Locală”, a menționat Cosmin Andrei.

Condamnații vor mai presa muncă la spațiile verzi, salubrizare, la padocul de câini, stadion, sala polivalentă, dar și lucrări agricole.

One thought on “Contravenienții vor fi puși să presteze muncă în folosul comunității și la platformele de precolectare a gunoiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *