Olimpiu Moruţan: „Voi da totul pentru tricolor!”

Foto: Cancan
Foto: Cancan

Aflat în lotul naţionalei de tineret pentru jocurile din preliminariile Campionatului European din Italia, pe care „tricolorii mici” le vor susţine  cu Bosnia-Herţegovina şi Elveţia, mijlocaşul revelaţiei Ligii I, Olimpiu Moruţan, a declarat că România are şansa de a obţine maximum din cele două meciuri. Fotbalistul Botoşaniului, care în această vară a fost dorit cu insistenţă de Gigi Becali la FCSB, dar a fost şi în atenţia celor de la Atalanta, PSV sau Dinamo Kiev, a declarat că pentru el este o onoare să facă parte dintr-un lot cu atât de mulţi tineri valoroşi, scrie Cancan.ro.  

like facebook„Mă bucur nespus de mult că fac parte dintr-un lot cu atât de mulţi tineri valoroşi pentru aceste două meciuri. Sunt două jocuri foarte dificile împotriva unor adversari foarte valoroşi. Eu voi da totul pentru tricolor, voi face tot ce depinde de mine să obţinem maximum de puncte din cele două jocuri”, a declarat Olimpiu Moruţan.

„Tricolorii mici” vor întâlni, în grupa a VIII-a preliminară, formaţiile Bosnia-Herţegovina, în deplasare, pe 1 septembrie, la Zenica, şi Elveţia, la Ovidiu, pe 5 septembrie.

Sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *