Un consilier local susține desființarea garajelor dintre blocuri. Ce propune să se facă în locul acestora

garajUn consilier local a propus desființarea garajelor dintre blocuri și realizarea de locuri de parcare și spații de joacă pentru copii. Eugen Țurcanu a declarat joi, în ședința de Consiliu Local, că multe din garajele existente în municipiu sunt folosite ca și magazine sau în cu totul alte scopuri.
like facebookDeclarația a fost făcută în momentul dezbaterii unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind prelungirea unor contracte de concesiune a terenurilor pe care se află astfel de construcții, durata propusă fiind doar de un an.
Trebuie să gândim o strategie pe termen mediu și lung pentru a modifica aceste spații din cartierele de locuințe și să ne gândim la niște parcări subterane, supraterane și să încercăm într-o baterie de 20 de garaje care majoritatea sunt închiriate sau folosite pe post de magazine să încercăm să valorificăm și să câștige mult mai mulți cetățeni dreptul de a parca sau de a se juca copiii pe terenuri de joacă special amenajate, a spus consilierul local Eugen Țurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *