Mai multe străzi cu sens unic în municipiul Botoșani. Vezi propunerea unui consilier local!

cl orosanu marius eugen turcanuUn consilier local a cerut Comisiei de sistematizare rutieră a municipiului Botoșani să ia măsuri pentru fluidizarea circulației în oraș și nu de blocare. Eugen Țurcanu a făcut o interpelare în ședința de Consiliu Local prin care a propus mai multe străzi cu sens unic în municipiul Botoșani.

like facebookVorbim de valul de mașini care sufocă orașul. Avem o Comisie de sistematizare rutieră care, din păcate, este neputincioasă și nu reușește să intuiască problemele reale ale orașului și să ia decizii în acest sens. Avem și consilieri acolo și nu reușesc să se impună. Nu putem lua măsuri concrete de fluidizare a traficului. Încercați, fraților, să instituim sensuri unice. Nu este nicio dramă să instituim sensuri unice”, a menționat Țurcanu.

Consilierul local a propus străzi cu sens unic pe Octav Onicescu, Marchian, Armoniei  și Bulevardul Mihai Eminescu pentru a rezolva problema  circulației.

3 thoughts on “Mai multe străzi cu sens unic în municipiul Botoșani. Vezi propunerea unui consilier local!

  1. Mai multe strazi cu sens unic in oras te obliga sa inconjuri, sa stai mai mult in trafic, asadar sa „sufoci traficul” si mai mult, stimate domn Turcanu. Solutia este largirea strazilor cu sens unic, prin ingustarea trotuarelor unde este posibil (de exemplu pe Luchian prin fata fostei Scoli 4 pe un trotuar foarte lat circula cand si cand cate un om) si infiintarea unor noi parcari pentru ca oamenii sa nu mai puna masinile pe marginea arterelor principale.
    P.S. Un lucru specific alesilor nostri nu numai de la judet, dar si din tara, este sa faca raul sa fie si mai rau. Ganditi pentru fiecare situatie in parte si gasiti solutii reale, nu va mai treziti vorbind de dragul de „a munci”.

    1. Am omis sa scriu si adaug in alt mesaj pentru ca nu ma lasa site-ul sa rectific: largirea strazilor la care ma refeream mai sus sa aiba ca scop desfiintarea sensului unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *