Un consilier local atrage atenția asupra limitatoarelor de viteză de pe Marchian: Zona respectivă este foarte aglomerată. Să se analizeze oportunitatea acestora

limitatoare viteza botosaniConsilierul local Marius Oroșanu a cerut, joi, Comisiei de sistematizare rutieră să reanalizeze oportunitatea montării limitatoarelor de viteză montate pe strada Marchian, Acesta a făcut o interpelare în ședința de Consiliu Local prin care a atras atenția că odată cu începerea anului școlar , circulația pe Marchian va fi și mai mult îngreunată de aceste cocoașe. El a menționat că mai mulți botoșăneni i-au semnalat acest aspect.

Să luăm în calcul și apropierea anului școlar. Oricum zona respectivă este aglomerată, iar din septembrie, limitatoarele, așa cum au fost stabilite, duc la blocarea traficului. Să realizeze oportunitatea acestora din perspectiva începerii anului școlar”, a spus Oroșanu.

Limitatoarele au fost amplasate în faţa Spitalului Judeţean Mavromati şi au dus la formarea unor cozi impresionante, maşinile reducând mult viteza, până la oprire pentru a putea trece.

like facebookMăsura vine pentru a preîntâmpina accidentele cu pietoni, dar şi eventuale curse ilegale organizate pe timpul nopţii.

3 thoughts on “Un consilier local atrage atenția asupra limitatoarelor de viteză de pe Marchian: Zona respectivă este foarte aglomerată. Să se analizeze oportunitatea acestora

  1. CINE FACE REGULARIZAREA TRAFICULUI LA INTERSECTIA BULEVARD -CARFUR.Se asteapta un accident DEOSEBIT?!Ce face serviciul CIRCULATIE??!!pentru FLUIDIZAREA traficului ???!!!

  2. Pentru fluidizarea traficului ar trebui interzis virajul la stanga pentru intrarea/iesirea de la spital, cu exceptia salvarilor . Se poate merge pana in sensul giratoriu pentru a intoarce, ambele sunt la max 200 m.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *