FOTO Centrul vechi blocat de forţele de ordine. Vezi de ce!

politie si jandarmi in centrul vechi 1Forţele de ordine au blocat, miercuri, Centrul vechi al municipiului Botoşani, după ce rudele victimei accidentului mortal de săptămâna trecută au făcut un parastas. Pentru a evita un conflict între taberele de romi ce au fost implicate în scandalul de săptămâna trecută, poliţiştii şi jandarmii au plasat mai multe forţe în zonă şi au blocat strada Poştei.

Echipaje de poliţie locală, jandarmi şi poliţie au patrulat prin zonă, iar pomenirea mortului s-a desfăşurat paşnic. Accidentul mortal produs de Vasile Gologan, de 43 de ani, a avut loc în urmă cu o săptămână tot la un parastas. Acesta se afla în conflict cu Ioan Bălan, de 41 de ani, şi când l-a văzut pe stradă a luat cu forţa o maşină ce circula prin zonă şi l-a izbit din plin. Autorul accidentului se află în prezent după gratii fiind acuzat de tâlhărie, omor, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

politie jandarmi in centrul vechi 2

politie si jandarmni in centrul vechi

4 thoughts on “FOTO Centrul vechi blocat de forţele de ordine. Vezi de ce!

  1. Este absolut incredibil ce se intampla in Centrul Istoric al Botosaniului.
    Nimeni nu are curaj sa ii alunge pe tignai de acolo? Domnul primar Flutur sta bine merci in birou si nu face valuri. Doar tiganii l-au votat. Acum nu poate face nimic.
    Botosaneni, ne meritam soarta.

  2. toti cetatenii acestei tari indiferent de etnie trebuie sa respectam legile statului ,nu trebuie sa se admita nici un fel de abatere pentru ca se creeaza precedente,autoritatile trebuie sa fie ferme si sa-si faca datoria.
    primaria are puterea,obligatia si mandatul cetatenilor sa gospodareasca bine si eficient municipiul,sa asigure linistea ,traiul civilizat,convietuirea pasnica a cetatenilor,siguranta cetatenilor rezidenti,turistilor si a tuturor celor care se afla in municipiu ocazional.
    cei care creeaza probleme trebuie izolati si sanctionati,se impun masuri drastice si decizii ferme care sa descurajeze ilegalitatile .
    centrul vechi si alte zone care reprezinta interes turistic pentru municipalitate,dar in ansamblu tot municipiul ,zonele de risc sau care sunt pe cale de a deveni focare de infractionalitate trebuie monitorizate permanent,curatate de indivizii certati cu legea si civilizatia .
    terminati:
    cu ajutoarele de orice fel pentru putori,
    sa va lasati corupti de indivizi fara scrupule si cu probleme
    nu incurajati hotia,talharia,spaga,coruptia,minciuna,violenta,ipocrizia,etc.
    nu incurajati si acceptati manifestari care deranjeaza cetatenii,sanctionati drastic orice abatere de la lege ,ordine publica si bun simt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *