Promoţii la periferice PC lansate de Emag

surse emagSfârşitul verii încinse aduce noi promoţii la Emag. Componentele PC sunt printre vedetele promoţiei şi perifericele vin cu preţuri speciale. Sursele pentru unităţile desktop reprezinză unele dintre cele mai importante componente ale unităţii centrale, de ele depinzând funcţionarea şi protejarea împotriva fluctuaţiilor de tensiune a  întregului ansamblu.

Cu preţuri de la 51,52 de lei şi putere de la 400W la 1500W pot oferi garanţia calităţii sitemului dumneavoastră informatic. Specialiştii recomandă unele criterii în vederea alegerea unei asemenea componente esenţiale pentru un computer, respectiv puterea , zgomotul produs, eficienţa, conectorii şi brand.

Emag oferă o varietate de produse pentru toate gusturile şi pretenţiile tehnice punând la dispoziţie şi surse profesionale Corsair, Seasonic  sau Chieftec. Clienţii pot de asemenea găsi produsele la secţiune de resigilate, acolo unde tehnicienii oferă garanţie pentru calitate.

like facebookServiciile Emag oferă consultanţă în regim non stop, posibilitatea de retur în 30 de zile şi livrare rapidă prin curier. De asemenea sursele pot fi testate în showroom-urile din întreaga ţară.

Pentru a vizualiza oferta puteţi accesa : https://www.emag.ro/surse-pc/c?ref=hp_menu_quick-nav_23_15&type=category.

 

 

One thought on “Promoţii la periferice PC lansate de Emag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *