Îmbulzeală la locurile de muncă în învățământ. Sute de profesori au participat la ședința de repartizare

titularizare profesoriSute de profesori au participat, luni dimineață, la ședința publică organizată de Inspectoratul Școlar Județean pentru repartizarea posturilor vacante în învățământ. Luni, mai erau disponibile peste 700 de posturi, cele mai multe cu o viabilitate de un an.

like facebookMarți 29 august, ora 10:00, va avea loc o nouă repartizare. Acțiunea se va desfășura tot în Aula Colegiului Național ”A.T.Laurian”, pentru: – cadrele didactice titulare prin detașare la cerere prin concurs specific în ordine descrescătoare a punctajelor; – cadrele didactice care îndeplinesc condiţiile privind prelungirea duratei contractelor individuale de muncă, în anul şcolar 2017-2018.

Miercuri, 30 august, ora 10:00, este programată sedința publica de repartizare a posturilor didactice/catedrelor rămase vacante/rezervate, la nivelul inspectoratului școlar. Candidații vor avea asupra lor actul de identitate. În cazul în care candidatul nu este prezent personal sau printr-un împuternicit (procură notarială în original) la ședința publică de repartizare, cererea acestuia nu se soluționează.

One thought on “Îmbulzeală la locurile de muncă în învățământ. Sute de profesori au participat la ședința de repartizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *