Cuplu proaspăt căsătorit implicat într-un accident rutier

accident drum bt suceava manastirea doamneiGhinion teribil pentru un cuplu proaspăt ce a ajuns să fie implicat într-un accident rutier. Evenimentul rutier a avut loc pe drumul Botoşani-Suceava în zona localităţii Mănăstirea Doamnei. Valerică Florin Aioniţoaie, de 22 de ani, se afla la volanul unui autoturism Audi, iar în maşină se mai afla proaspăta lui soţie şi bunica lui.

Se îndreptau dinspre Botoşani spre Mănăstirea Doamnei, iar la un moment dat şoferul a vrut să vireze stânga pentru a intra de pe drumul european în sat. A oprit, însă din spate a fost izbit puternic în spate de un autoturism VW Golf condus de Eugen Chirilă, de 66 de ani. În urma impactului o pasageră din VW şi bunica mirelui au ajuns la spital,

like facebook„Am semnalizat cu mult timp înainte şi am oprit pentru a face stânga. L-am văzut în oglindă că venea tare şi am apucat doar să mă ţin strâns de volan, iar soţia noroc că avea centura pusă”, a spus Valerucă Florin Aioniţoaie în faţa poliţiştilor sosiţi la locul accidentului.

One thought on “Cuplu proaspăt căsătorit implicat într-un accident rutier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *