Cine sunt medicii de familie botoșăneni care au primit cei mai mulți bani de la Casa de Asigurări de Sănătate, în luna iulie!

medic familieCel mai mare venit pe cabinet de medicină de familie, în luna iulie, a fost de aproape 25.000 lei. În top urmează un medic care a primit de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani peste 23.000 lei, după care unul cu 22.000 lei.

Cel mai mic venit, în perioada amintită, a fost obținut de un medic care a luat puțin peste 6000 lei, potrivit listei de deconturi făcută publică de CAS Botoșani. O parte din medicii de familie își rotunjesc veniturile cu munca pe care o prestează în centrele de permanență.

like facebookDin venitul obţinut pe cabinet, medicul trebuie să plătească asistentul, dările la stat, consumabile, dar şi utilităţile.  Instituția de asigurări de sănătate a decontat, în luna iulie, celor 170 de medici de familie din județul Botoșani peste 2,2 milioane lei.

Vezi aici veniturile obținute de medicii de familie!

One thought on “Cine sunt medicii de familie botoșăneni care au primit cei mai mulți bani de la Casa de Asigurări de Sănătate, în luna iulie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com