Rectificare de buget pentru a debloca proiectul privind construcția Spitalului municipal de boli cronice si ingrijiri paleative

spitalul de recuperare sf gheorghe botosaniReprezentanții municipalității încearcă să deblocheze proiectul privind construcția Spitalului municipal de boli cronice si ingrijiri paleative. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că săptămâna viitoare va fi o rectificare de buget prin care se vor direcționa 30.000 lei pentru documentația tehnică privind execuția corpului de legătură dintre Spitalul de Recuperare și noul spital.

Lucrările de la noul spital sunt blocate de un aviz de la Direcția de Sănătate Publică, întrucât proiectul nu a prevăzut modul în care se transportă hrana bolnavilor de la Spitalul de Recuperare la Spitalul de boli cronice și îngrijiri paleative.

like facebook

Spitalul de boli paleative va fi o secția a Spitalului de Recuperare. Nu am reușit să obținem acel aviz de la DSP, iar în ședința de CL facem o rectificare de buget prin care vom introduce bani pentru o documentație tehnică privind execuția corpului de legătură dintre Spitalul de Recuperare și celălalt spital. Vrem să facem documentația tehnică care să completeze documentația inițială, pentru că s-a omis să se facă lucrul acesta și de asta nu am primit avizul”, a menționat Flutur.

Primarul susține că obținerea avizului de la DSP ar permite proiectantului și constructorului să urgenteze lucrarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *