Finanțele ieșene vând terenurile unui afacerist din Botoșani de origine turcă

terenSaptamana viitoare, pe data de 29 august, Fiscul iesean scoate la vanzarea mai multe proprietati ce apartineau unui afacerist francez de origine turca, pe nume Mehmet Ali Coban. Acesta administra societatea Concept Temporar S.R.L. din Botosani si, din cauza datoriilor, s-a terzit cu bunurile sechestrate.

Conform listei de bunuri, vor fi scoase la licitatii mai multe terenuri situate in extravilanul judetului Botosani: 5465 metri patrati – 6.662 lei, 4.820 metri patrati – 5.829 lei, 1.100 metri patrati – 1.249 lei, 1500 metri patrati – 1.666 lei, 5.296 metri patrati – 6.662 lei. Mai mult, este valorificat si un garaj de 20 metri patrati, cu un pret de pornire de 12.488 lei. Procedura este reprogramata pentru data de 29 august.

like facebook„Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa se prezinte la termenul de vanzare la locul fixat in acest scop si pana la acel termen sa prezinte oferte de cumparare. Pentru participarea la licitatie ofertantii depun, cu cel putin oi zi inainte de data licitatiei, oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garatie, reprezentand 10 la suta din pretul de pronire a licitatiei”, sunt conditiile impuse de organizatorii licitatiei.

Este a doua oara cand se organizeaza aceasta licitatie. La prima incercare nu s-au prezentat doritori. In consecinta, pentru a doua procedura pretul de pornire a fost diminuat cu 25 la suta, scrie Buna Ziua Iasi.

 

2 thoughts on “Finanțele ieșene vând terenurile unui afacerist din Botoșani de origine turcă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *