Bărbat trimis după gratii după ce şi-a violat şefa

talhar-arestat-prins-retinutUn bărbat a ajuns să fie arestat pentru viol după ce a comis fapta asupra unei femei ce l-a angajat. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au dispus trimiterea în judecată, a lui Petru Cozma pentru infracțiunile de viol și violare de domiciliu.

Individul, în noaptea de 31 iulie spre 1 august, în jurul orei 03.00, a pătruns fără drept în curtea persoanei vătămate M.L. apoi în locuința sa, unde, prin constrângere a întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

Bărbatul este originar din județul Botoșani iar femeia l-a primit la muncă la ea în gospodărie, în localitatea Dolhasca, judeţul Suceava. După 2 săptămâni acesta s-a mutat la niște vecini însă trecerea pe la aceasta și consuma alcool împreună cu ea.

like facebookLa un moment dat, pe fondul consumului excesiv de alcool, bărbatul și-a violat prietena de pahar folosind forța iar femeia l-a reclamat la Poliție. Luat la întrebări, botosaneanul și-a recunoscut faptă dar a mortivat în față anchetatorilor că era atât de beat încât nu a mai știut ce face.

Sursa: Informatiata.ro

 

 

 

One thought on “Bărbat trimis după gratii după ce şi-a violat şefa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *