Directorul Nova Apaserv: Va fi aprobată o nouă organigramă a societății, undeva în octombrie-noiembrie, și acea organigramă va fi rezultatul unei analize

albert tanasaMembrii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Aqua Botoșani” au aprobat, vineri, organigrama și statul de funcții de la societatea Nova Apaserv. Directorul societății, Albert Tanasă, a declarat că organigrama supusă spre aprobare nu a suferit modificări, însă în toamnă va exista o altă organigramă în cadrul societății, care va fi realizată în urma unei analize. În organigrama aprobată vineri, apare un post de consilier al directorului general.

like facebookNu sunt modificări structurale deosebite. Datorită faptului că înregistrăm la ora actuală un deficit mare de personal pe partea de exploatare, legislația în vigoare nepermițându-ne posibilitatea măririi organigramei și angajării de personal strict pe partea operațională, am încercat să identific toate variantele posibile de a reloca anumite posturi din alte segmente de activitate către partea operațională. Au fost două-trei posturi pe care le-am relocat către partea TESA, au fost câteva posturi pe care am reușit să le distribui pe partea operațională. Va fi aprobată o nouă organigramă a societății Nova Apaserv, undeva în octombrie-noiembrie, și abia acea organigramă va fi rezultatul unei analize din punct de vedere structural și organizațional efectuată în cadrul societății”, a menționat directorul Nova Apaserv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *