Autorul accidentului din centrul vechi a fost reţinut. Cum s-a întâmplat totul!

retinut-300x184 (1)Autorul accidentului, de miercuri dimineaţă, din centrul vechi a fost reţinut de anchetatori miercuri seară, acestuia fiindu-i aduse mai multe acuzaţii.

G.V. a fost acuzat de omor, părăsirea locului accidentului şi tâlhărie. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, după un conflict care a avut loc în jurul orei 04.00 între victima B.I. şi suspectul G.V., cel din urmă a ieşit în drumul public, a oprit în trafic un autoturism pe al cărui conducător nu-l cunoştea, dar pe care l-a forţat să iasă din maşină, s-a urcat la volan şi, după ce a parcurs câteva zeci de metri, observând victima într-o parcare, a accelerat şi a lovit-o frontal. Victima B.I. a decedat la scurt timp. Ulterior, suspectul şi-a continuat deplasarea pe drumurile publice de pe raza mun. Botoşani, refuzând să oprească la semnalele unui echipaj de poliţie, până a pierdut controlul volanului şi a impactat o bordură.

Autorul este cercetat în calitate de suspect pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tâlhărie calificată şi părăsirea locului accidentului şi s-a luat măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 23 august , ora 19.50.

like facebookÎntre autor şi victimă era un conflict mai vechi ce a degenerat la un priveghi organizat la o casă în zona bisericii Sf Spiridon.

 

One thought on “Autorul accidentului din centrul vechi a fost reţinut. Cum s-a întâmplat totul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *