Un tânăr a furat geanta cu 400 de euro a unei asistente din Ambulatoriul Spitalului Județean. Vezi cum s-a întâmplat!

bancnota de 100 euroJandarmii botoşăneni au restituit miercuri dimineaţă o sumă importantă unei angajate a Spitalului Mavromati, după ce femeia şi-a lăsat nesupravegheată geanta în care se aflau 400 de euro pe o masă de la etajul 3.

În după-amiaza zilei de marţi, 22 august, un tânăr în vârstă de 21 de ani a intrat în Ambulatoriul de Specialitate, unde a început să se plimbe, după spusele sale, fără un scop anume. Ajuns la etajul trei, a observat geanta aşezată pe o masă de pe hol şi a luat-o, după care a coborât la subsol.

like facebookNorocul proprietarei genţii a fost paznicul care a observat o lumină slabă într-o încăpere de la subsol, lucru care i s-a părut suspect, deoarece ştia că acolo era un bec cu lumină puternică. Nu mică i-a fost mirarea când a găsit un tânăr care, la lumina unei lanterne, a cotrobăit în geantă şi i-a înşirat conţinutul pe jos, iar în mână ţinea mai multe bancnote.

Paznicul l-a reţinut şi a chemat jandarmii, care l-au condus pe tânăr la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, după ce, între timp, au identificat-o pe femeia panicată de dispariţia genţii.

Tânărului i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, dosarul fiind înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în vederea soluţionării, potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi.

 

 

One thought on “Un tânăr a furat geanta cu 400 de euro a unei asistente din Ambulatoriul Spitalului Județean. Vezi cum s-a întâmplat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *