Viceprimarul Cosmin Andrei: Societatea Eltrans este un fel de Tarom al Guvernului României

cosmin andreiViceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că societatea Eltrans nu are cum să fie eficientă din moment ce infrastructura este învechită iar veniturile sunt subvenționate de municipalitate. Acesta a afirmat că Eltrans este ”un fel de Tarom al Guvernului României”.

like facebookEste o infrastructură învechită care necesită reparații pentru a preveni accidentele, iar municipalitatea intenționează să depună proiect pentru reabilitarea infrastructurii cu fonduri europene. Societatea aceasta este un fel de Tarom al Guvernului României, care funcționează cu o infrastructură învechit, iar directorul de acolo a făcut tot posibilul ca să o țină pe linia de plutire. Este o societate care încasează venituri de la populație, iar de cele mai multe ori aceste venituri sunt subvenționate de către municipalitate prin abonamente pentru pensionari, elevi, persoane cu handicap. Concurența este mare pe segmentul de transport, oamenii au variante alternative și cred că s-a făcut ceea ce s-a putut la această societate. Lucrurile vor sta cu totul altfel cînd va fi o infrastructură modernă și tramvaie noi”, a menționat Cosmin Andrei.

3 thoughts on “Viceprimarul Cosmin Andrei: Societatea Eltrans este un fel de Tarom al Guvernului României

  1. Pai atunci,intrebati pasagerii daca mai doresc acest ”Tarom” in botosani,cu investitii majore si pierderi la fel,sau vor transport civilizat cu autobuze putin poluante,ca in Suceava?

  2. Scoateţi, va rog, cadavrele de tramvaie din Botosani ,nu produc nimic,aduc numai pagube orasului.Inlocuiti aceste mormane de fier vechi cu troleibuze,autobuze…Au distrus orasul, asfaltul ,ne taiem cauciucurile in linii si nu mai spun ca dă o faţă de lumea a treia orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *