Vești proaste pentru botoșăneni. Vor plăti mai mult pentru gunoi

gunoiSocietatea Urban Serv a solicitat majorarea tarifului la gunoiul menajer. Potrivit directorului societății, Simion Drelciuc, ultima majorare a tarifelor pentru prestarea serviciilor de colectare și transport deșeuri, respectiv prestarea servicului de măturat străzi, deszăpezire și combaterea polei, a fost operată în 2013. Reprezentanții societății motivează că este necesară această majorare urmare a creșterii cheltuielilor cu forța de muncă. Tarifele, care vor fi supuse spre aprobare în Consiliul Local, ar urma să crească cu peste 10%/.

like facebookÎn 2013, cheltuielile cu forța de muncă erau de 800 lei. La ora actuală, cheltuielile cu forța de muncă au ajuns la 1450 lei. Am venit cu influența aferentă cheltuielilor cu forța de muncă și având în vedere situația destul de grea economico-financiară a socioetății, am depus în Consiliul Local o solicitare de modificare a tarifului. Creșterea este între 12 și 15%. Pentru serviciile de deszăpezire și măturat străzi populația nu este afectată, iar pe partea de colectare și transport deșeuri se va regăsi această prevedere, având în vedere că odată cu deschiderea depozitului de la Stăuceni, noi nu am primit diferența de distanță”, a menționat Drelciuc.

 

 

8 thoughts on “Vești proaste pentru botoșăneni. Vor plăti mai mult pentru gunoi

  1. Urban serv gestioneaza problema gunoiului cu cea mai mare indiferenta.
    Mizeria din zona de colectare este incredibila. Nu se igienizeaza niciodata.
    Ridicarea gunoiului se face la ora 6:00 dimineata. Bineinteles ca angajatii izbesc tomberoanele in draci, zbiara unul la altul si injura de parca ar fi obligati sa isi faca treaba.
    Cu toate astea ei vor sa majoreze tarifele? Incredibil…

  2. ba da tot mariti pretul la gunoi de persoana da duminica sa nu luatii cumva gunoi dar asteptatii sa se aduna muntii de gunoaie si tot voi urla si tipa de dimineata de la 6 urla si tipa de parca is obligati sa isi faca treaba

  3. urban serv sa faca proiecte europene si sa faca colectare selectiva, in felul acesta ar castiga foarte multi bani vanzand plastic, sticla etc….
    dar ei nu fac nimic… cer marirea tarifelor…ca e mai usor….
    au parghii sa oblige populatia sa faca colectare selectiva.
    intrebarea este DE CE NU SE VREA???

  4. Forța lor de muncă își bate joc de oraș.Tin matura cu o lehamite de parcă ar avea rahat în mâini,iar de măturat nici vorbă,dau cu ea pe jos la mișto,50%din gunoi rămâne pe strada sau trotuar. Mai mult,de ce naiba mai trece mașina de măturat, când pe toate străzile sunt parcate mașini, iar măturătoarea merge mai mult pe mijlocul străzii și mai încurcă și traficul ? Ar trebui luate masuri că la TAROM, nu-i eficiența, afară menegerul !

  5. De când s-a deschis acea noua groapa ecologică plătim mai mult, gunoiul e toată ziua cât muntele, multă mizerie și nepăsare din parte conducerii ! Nici o măsura concretă, nici o idee de ar educe cheltuielile, nici o investiție !

  6. OBLIGATI TOTI PROPRIETARII DE IMOBILE SA INCHEIE CONTRACTE DE COLECTARE GUNOI!
    ESTE INADMISIBIL SI NEJUSTIFICAT SA FII CETATEAN AL ORASULUI SI SA NU PLATESTI GUNOIUL PE CARE ESTE IMPOSIBIL SA NU-L PRODUCI CHIAR SI IN CANTITATE FOARTE MICA! SITUATIA ESTE ASEMANATOARE SI CU CEA AFURTURILOR SI RACORDARILOR ILEGALE LA APA,ENERGIE,CANALIZARE ,ETC.

  7. Va dau un exemplu : la intersectia Puskin cu Verona (zona numai cu case)s-au montat recent (neinspirat) doua cosuri stradale de gunoi care zilnic sunt arhipline, miroase urat si sunt focar de infectii ….dovada ca in zona sunt cetateni care nu au cotract de colectare gunoi,cei care avem scoatem in fiecare luni gunoiul la poarta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *