Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo

vremea la BotosaniAdministrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 21 august-4 septembrie. Potrivit meteorologiolor, în Moldova, vremea se va răci treptat până în data de 23 august, de la medii ale maximelor de 26 — 27 de grade, până spre valori în jurul a 23 de grade. Ulterior, până în ziua de 26 august, temperatura aerului va fi în creștere, spre medii ale valorilor diurne în jurul a 31 de grade. După această dată, până la sfârșitul intervalului, maximele termice vor fi în scădere ușoară și treptată până spre medii de 27 — 28 de grade.

like facebookÎn ceea ce privește evoluția temperaturilor minime, acestea vor fi în scădere până în data de 24 august, de la medii în jurul a 16 grade, la medii de 11 —12 grade. Ulterior, va exista o creștere ușoară și treptată până la medii de 15 — 16 grade, iar la sfârșitul intervalului va fi din nou o scădere spre medii de 13 — 14 grade. În prima zi a intervalului vor fi averse însemnate cantitativ. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată și în jurul datei de 31 august.
LA MUNTE Până în data de 23 august vremea se va răci, iar media maximelor se va situa în jurul valorii de 14 grade. Apoi, temperatura aerului va crește ușor și treptat, iar la mijlocul intervalului media valorilor diurne se va situa în jurul a 22 de grade. În cea de-a doua săptămână, temperaturile maxime vor fi în scădere ușoară, până la o medie în jurul a 18 grade. Minimele termice vor fi în scădere până la mijlocul primei săptămâni, de la o medie în jurul a 11 grade, până la valori medii de 5…6 grade. Va urma o creștere spre valori medii de 11…12 grade, iar apoi, până la sfârșitul intervalului, o scădere spre minime, în medie, de 8…9 grade. În primele două zile vor fi averse, izolat însemnate cantitativ. Condiții de ploaie vor fi și în a doua saptamână, cu probabilitate mai mare în intervalul 31 august – 2 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *