O nouă măsură va fi luată de autorități pentru evitarea producerii de accidente în „intersecţia morţii” de la Orăşeni Deal

limitatoare de viteza- oraseni - botosaniPreședintele Consiliului Județean va propune încă o măsură în intersecția morții de la Orășeni Deal în vederea evitării producerii unor noi accidente, după ce s-a constatat că și după montarea limitatoarelor de viteză au mai avut loc noi evenimente rutiere. Costică Macaleți a declarat că se iau în calcul turnarea unor cocoașe de asfalt.

like facebookEl a menționat că cea mai bună soluție ar fi realizarea unui sens giratoriu, însă nu există suficient spațiu în acest sens.

Pe acolo trec camioane și trebuie un sens giratoriu larg. Am discutat și în operativa de dimineață (luni.nr), nu ne este indiferentă situația de acolo. Vrem să turnăm niște cocoașe de asfalt de 1,5 metri pe toată lățimea drumului, la o distanță apreciabilă, care va fi impusă de specialiști. Cocoașele de cauciuc sunt înguste și în timp se uzează”, a declarat Macaleți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *