Fiica directorului DSVSA s-a lansat în lumea muzicală. VIDEO cu primul său single

ariana vasiliu- botosaniFiica directorului Direcției Sanitar- Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor din Botoșani, Minodora Vasiliu, intrat, în această săptămână, în lumea muzicală.

Ariana Vasiliu și-a lansat, duminică, primul său single, intitulat „We Are One” (This Is the Day). Piesa este scrisă chiar de Ariana, însă este produsă de Leroy Samuel Romans, un cunoscut producător, câștigător de premii Grammy, care a lucrat cu numeroși artiști, precum Rihanna Kanye West și Fat Joeea.

like facebookPiesa este insipirată din problemele societății cu care oamenii se confruntă în ziua de astăzi. Prea multă violență în jurul nostru, ceea ce m-a facut să transmit un mesaj că unicul sentiment pe care ar trebui să-l avem este iubirea”, susține Ariana.

În scurt timp, piesa urmează să aibă și un videoclip.

ariana vasiliuPiesa este compusă și înregistrată în studiourile Bayeight si Meridian Gatesc în Miami Beach- Florida. Este distribuită în SUA și Europa prin intermediul canalelor de socializare.

Ariana, în vârstă de 23 de ani, visează să ajungă celebră și să inspire oamenii prin muzica ei.

Visul meu este sa ajung cat mai departe posibil , sa inspir oamenii din toata lumea prin muzica mea, sa le transpun trairile prin muzica si sa se regaseasca cat mai mult in piesele mele”, a mai declarat, pentru BotosaniNews, Ariana Vasiliu.

 

One thought on “Fiica directorului DSVSA s-a lansat în lumea muzicală. VIDEO cu primul său single

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *