Zeci de profesori s-au înscris pentru posturile vacante de director și director adjunct de școli. Vezi lista!

inspectoratul scolarUn număr de 27 de cadre didactice s-au înscris la concursul pentru ocuparea prin detașare a posturilor vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ. Cea mai mare concurență este la Liceul Regina Maria, unde sunt patru candidați pe loc.

like facebookInspectoratul Școlar Județean i-a programat pe candidați la interviu, probă care va avea loc pe 21 și 22 august.

Pentru școlile în care nu s-a depus nicio cerere, exact ca în nota ministerului, se iau din candidații admiși care au participat la cele două concursuri. Dacă nici dumnealor nu doresc, având în vedere distanța sau o anumită școală, atunci decizia revine Consiliului de Administrație”, a declarat Gabriel Hârtie, inspector general al IȘJ.

Vezi aici lista cu profesorii înscriși la concurs!

 

2 thoughts on “Zeci de profesori s-au înscris pentru posturile vacante de director și director adjunct de școli. Vezi lista!

  1. Unele experte in educatie din lista aceasta au mari calitati manageriale ,stiu sa asculte pe la usile claselor,stiu sa ascunda condica si sa acuze colegii la cea mai mica greseala,stiu cu barfa si cu perversiunile foarte bine, sunt pregatite pt stampila. Inspectoratul ar fi bine sa dea cozile de la maturi la un atelier de tamplarie sa faca stampile la doritoarele de functii harniste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *