Tânăr de 20 de ani, reținut de polițiști. Ce au găsit oamenii legii în mașina acestuia

masini-politie-noaptea-botosaniUn tânăr a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore în arestul Inspectoratului de Poliție Botoşani, în urma unui control asupra mașinii pe care o conducea. Poliţiştii orașului Ștefănești, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Stânca, au oprit în trafic autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, din localitate.

like facebookÎn urma verificării interiorului autoturismului, au fost identificate trei colete voluminoase ce conțineau cantitatea totală de 105.400 țigarete (5.270 pachete) marca Ashima, fără timbru de acciză, proveniență Dutty Free.

Cantitatea de țigări identificată, în valoare de aproximativ 52.700 lei a fost ridicată în vederea indisponibilizării și confiscării speciale, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 8.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Poliției orașului Ștefănești.

Tânărului i-au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”.  Faţă de autor s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore în arestul IPJ Botoşani.

 

One thought on “Tânăr de 20 de ani, reținut de polițiști. Ce au găsit oamenii legii în mașina acestuia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *