Botoșaniul premiat la Comitetul Olimpic si Sportiv Român

elena alecsaMunicipiul Botoșani a fost reprezentat cu cinste la ședința anuală privind programul național de educație olimpică prin sport, în cadrul voluntariatului olimpic, organizată de Comitetul Olimpic si Sportiv Român (COSR) prin Academia Olimpică Română (A.O.R), cu sprijinul Solidarității Olimpice (departament în cadrul Comitetului Internațional Olimpic, desfășurat în perioada  3-6 august 2017 la Complexul Olimpic “Sydney 2000” de la Izvorani.

Cu această ocazie au fost acordate două premii pentru Promovarea Olimpismului 2016. Iar unul a revenit botoșănenilor de la Academia Olimpică Română Botoșani. 

„Suntem onorați că eforturile noastre au fost remarcate. Nu mai este un secret pentru nimeni ca mișcarea olimpică din județul Botoșani este foarte puternică, acțiunile noastre desfășurându-se la nivel de școli generale si licee, inclusiv cele IMG_20170817_123504_738pentru persoanele cu dizabilitați. De asemenea, promovăm ideile olimpice chiar și în gradinițele de la sate. Acest premiu ne motivează și ne dorim ca și anul viitor să fim primii în domeniu, deși știm ca nu va fi ușor”, a spus Elena Alecsa,elena alecsa-3 directorul filialei.

Aceasta a ținut să dedice premiul colegilor de la D.J.S.T Botoșani, I.S.J Botoșani, Liceul Tehnologic Special ,,Sf.Stelian”, Liceul Tehnologic ,,Alexandru Vlahuță”  Șendriceni , Asociația ,,Down Activ” Moldova Botoșani, Asociația ,,Ne trebuie Speranță’’ Botoșani, Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională ,,Lucie Lecomte” Botoșani precum si voluntarilor. Din partea D.J.S.T Botoșani,  s-a oferit o cupă și medalii celor din conducerea A.O.R. Directorul filialei Botoșani a oferit calendare și semne de carte (cu activitățile cercului olimpic ) concepute de elevul Vasilica Dragoș, clasa a XI-a B de la Colegiul Național ,,A.T. Laurian” Botoșani.

Echipa A.O.R Botoșani este formată din director Alecsa Elena, profesor la Colegiul Național  “August Treboniu Laurian” Botoșani, secretarul  Socianu Carmen-Elena, profesor la Școala nr. 11 Botoșani și următorii membri prof. Grunzac Talida- Elena, Colegiul Național  “August Treboniu Laurian” Botosani, profesor  Budăi Ungureanu Simona- Catalina , Școala Generală Nr. 8 “Elena Rares”  Botoșani, profesor  Pricop Mihai Marius , Școala Gimnaziala Nr.1 , Saveni, județul Botoșani.

One thought on “Botoșaniul premiat la Comitetul Olimpic si Sportiv Român

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *